سرخط خبرها
خانه » سلامت » برای جلوگیری از آلزایمر این خوراکی ها را نخورید

برای جلوگیری از آلزایمر این خوراکی ها را نخورید

یکی از معضلاتی که جوامع امروزی را تهدید می کند ، بیماری آلزایمر است . متاسفانه هر روزه به مبتلایان به این بیماری افزوده می شود . بر طبق موسسه آمار ایالت متحده آمریکا ، از هر 5 آمریکایی یک نفر به آلزامیر دچار می شود . این آمار بسیار شوکه کننده است . متاسفانه هنوز هیچ راهی برای درمان آلزایمر کشف نشده است و این بیماری کماکان لااعلاج است . مبتلایان به این بیماری بیشتر از اینکه خود زجر بکشند ، باعث صدمه زدند به بقیه اعضای خانواده می شوند . بیماران این چنینی تمام حافظه خود را از دست می دهند و این اطرافیان هستند که با به خاطر آوردن آن خاطرات زجر می کشند . یکی از دلایلی که باعث شده است تعداد افراد مبتلا به این بیماری افزایش پیدا کند ، خوراکی هایی است که ما مصرف می کنیم . با مطالعه این مقاله اطلاعات خود در مورد سلامت و تغذیه بالا ببرید .

آلزایمر

برای جلوگیری از آلزایمر این خوراکی ها را نخورید

 

گوشت قرمز

یکی از مهم ترین موادی که باعث می شود الزایمر سریع تر به سراغ شما بیایید و باعث از دست دادن حافظه شما شود ، گوشت قرمز است . مصرف بیش تز اندازه این ماده غذایی باعث می شود که آهن بدن شما از مقدار نیاز بالاتر برود . درست است که آهن در بهبود عملکرد بسیاری از عوامل بدن ما نقشی مهم را ایفا می کند اما مصرف بیش از اندازه آن باعث می شود تا به بخش خاکستری مغز آسیب وارد شود . ماده خاکستری جایی است که عملکرد مغز شما را کنترل می کند . با صدمه وارد شدن به این بخش شما کم کم حافظه خود را از دست می دهید و دیگر چیزی را به یاد نمی آورید . مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه شود مخصوصا گاو هایی که با مواد شیمیایی چاق شده اند .

کربوهیدرات

کربوهیدرات ها و قند ها

تقریبا همه ما از تاثیرات مضر قند ها بر روی سلامتی بدن مطلع هستیم . تا مدت ها باور بر این بود که قند ها بیشتر بر روی بیماری های فیزیکی تاثیر می گذارند . مثلا افزایش بیماری های قلبی و چاقی . اما طبق تحقیقاتی که در سال 2013 بر روی 50 فرد بالای 70 سال صورت گرفت ريال دانشمندان متوجه شدند که افرادی که در رژیم غذایی خود از قند ها بیش از اندازه استفاده می کردند 4 برابر بیشتر خطر احتمال ابتلا به دیابت نسبت به کسانی که رژیم غذایی سالم داشته اند تهدیدشان می کند . این اختلاف فاحش ، به وضوح تاثیر قند ها بر روی مغر ما و از دست دادن حافظه نشان می دهند . کربوهیدرات تاثیرات مستقیمی بر روی قند خون و انسولین می گذارند . کربوهیدارت ها می توانند گلوکوز وانسولین را یکدفعه بالا ببرند و در بلند مدت باعث شوند که دیگر خون به انسولین واکنش نشان ندهد . در نتیجه این عمل ، قند خون بالا می رود و بالا رفتن قند خون باعث می شود که رگ هایی خونی مغز آسیب ببینند و کم کم در حافظه خلل ایجاد کنند . بسیاری از دانشمندان از آلزایمر به عنوان دیابت نوع سوم نیز یاد می کنند . مسلما ارتباطی بین آلزایمر و انسولین وجود دارد ولی دانشمندان هنوز به صورت دقیق از این ارتباط آگاهی ندارند .

منبع : http://www.asandent.com

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

درمان سیاتیک

تمرینهای ساده ورزشی برای درمان سیاتیک

عصب سیاتیک طولانی ترین و قوی ترین عصب در بدن است که در صورت آسیب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *