سرخط خبرها
خانه » سلامت » مهمترین خواص ذرت یک میوه امریکایی

مهمترین خواص ذرت یک میوه امریکایی

موضوع اصلی این مطلب درباره ی خواص ذرت . همچنین اطلاعات کلی درباره ی میوه ذرت می باشد. مطمئن هستم بسیاری از شما بلال دوست دارید و با علاقه آن را میل می کنید. حال بد نیست که علاوه بر لذت بردن از طعم آن از خواص ذرت نیز اطلاعاتی داشته باشید.میوهٔ ذرت دانه ای است به رنگ سفید، زرد، قرمز یا قهوهای که در آغاز پاییز میرسد و شما باید تا آخر تابستان کاکل ذرت و در آغاز پاییز میوهٔ آن را بچینید.

 

 

خواص ذرت از دیرباز

خواص ذرت

کاکل ذرت را باید از غلاف آن درآورید و در سبدی که داخل آن را باپارچهٔ نازک سفیدی پوشانده اید، بریزید و در آفتاب بگذارید تا هرچه زودتر خشک شود، و بعد آن را در قوطی های در بسته ای بریزید و هروقت احتیاج داشتید مورد استفاده قرار دهید.

در این مطلب از سایت آسان دنت برای شما می گوییم که در طب، کاکل یا ریشه ذرت و دانه های آن مصرف می شود و در قدیم  به خواص طبی آن آشنایی داشتند. در سال ۱۵۲۰ م. بعد از کشف امریکا به وسیلهٔ کریستف کلمب، ذرت از امریکای جنوبی به اسپانیا وارد شد. هندی ها نقل می کند که پهلوان افسانهای آنها به نام هیاوت ها در زمانهای بسیار قدیم به بچه ای سفارش می کند که دانهٔ زردی را که در حال بازی پیدا کرده بود بکارد. آن طفل آن دانهٔ زرد یافته را کاشت، از آن نهال، ذرت پیدا شد و بعد انسان و حیوان از آن تغذیه کرد.

بعد از اینکه ذرت از امریکا به اروپا رسید و کشت آن تقریباً دنیا گیر شد، طب و پزشکی خیلی زود به خواص شفابخش ذرت پی برد.در سال ۱۵۳۶ م. هانری بوکی ریشه و کاکل ذرت را به عنوان جوشانده برضد تب، مفید کلیه و کیسه صفرا، ضد اسهال و قولنج های کلیوی و سنگ کلیه نسخه می داد و تجویز می کرد.

 

 

خواص ذرت به خصوص کاکل ذرت

خواص ذرت

کاکل ذرت دارای مواد چربی و یک ماده آلی و همچنین نمک های پتاس و سیلیس است که در اثر این مواد خاصیت ادرارآور خیلی قوی دارد. کاکل ذرت در تمام مواردی که احتیاج به ترشح ادرار و افزایش آن هست مصرف آن توصیه و تجویز می شود، زیرا جوشاندهٔ کاکل ذرت به شدت مفید و ادرار آور است.اما دربارهٔ دانه های ذرت باید بگوییم که مغذی است و خاصیت مهم تقویت بدن را دارد و به همین علت است که ذرت را به عنوان غذای اصلی انسان و حیوانات به کار می برند.
کسانی که دچار کم خونی هستند و یا از بستر بیماری برخاسته اند و دوران نقاهت را می گذرانند و همچنین پیران باید از غذای ذرت غافل نشوند.

 

 

نسخه هایی از خواص ذرت

خواص ذرت

یکی از بارزترین خواص ذرت این است که برای بیماری آلبومین مفید است. برای این منظور سی تا چهل گرم کاکل ذرت را که خشک باشد در یک لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوای آن را روی آتش بگذارید تا به جوش آید و پنج دقیقه بجوشد، بعد پانزده دقیقه آن را دم کنید سپس صاف کرده و هر روز سه تا پنج بار و هر بار نیم فنجان از این جوشانده را بنوشید اثار شفابخش جوشاندهٔ ذرت خیلی زود در اشخاصی که بیماری آلبومین دارند ظاهر می شود .

 

 

خواص ذرت در درمان کم خونی

خواص ذرت

کم خونی خود را با ذرت معالجه کنید. اشخاصی که دچار کم خونی هستند یک وعده غذای خود را باید از ذرت بو داده که به شکل نقل سفید شکفته می شود و یا فرنی ذرت، ترتیب دهند. غذای ذرت برای اشخاص کم خون، لاغر و یا کسانی که از بستر  بیماری برخاسته اند و دوران نقاهت را می گذرانند مفید و مؤثر است .

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

درمان سیاتیک

تمرینهای ساده ورزشی برای درمان سیاتیک

عصب سیاتیک طولانی ترین و قوی ترین عصب در بدن است که در صورت آسیب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *