سرخط خبرها
خانه » سلامت » آشنایی با غذا هایی که هرگز نباید بخورید

آشنایی با غذا هایی که هرگز نباید بخورید

بر طبق آمار های ارائه شده توسط سازمان های سلامتی در سرتاسر دنیا ، میزان ابتلا به بیماری های گوارشی ، قلبی ، عروقی و دیابت به شدت افزایش داشته است . در حقیقت تعداد افرادی که امروزه به دیابت دچار هستند 5 برابر افرادی است که 100 سال گذشته به این بیماری دچار شده اند . به نظر شما دلیل این موضوع چیست ؟ یکی از مهم ترین دلایل غذاهایی است که می خوریم . در میان موادی که مصرفی می کنیم باید با غذا هایی که هرگز نباید بخورید آشنا شوید . بعضی از این غذا هابه حدی بد هستند که مصرف آنها هیچ سودی برای بدن ندارد و تنها باعث بروز مشکلات می شوند . ما در این مفاله از مجله پزشکی آسان دنت به معرفی غذا هایی که هرگز نباید بخورید اشاره می کنیم .

غذا هایی که هرگز نباید بخورید

غذا هایی که هرگز نباید بخورید

شیرین کننده های مصنوعی

یکی از مضرترین غذاهایی که متاسفانه هر روز بر تعداد مصرف کنندگان آن افروده می شود ، شیرین کننده های مصنوعی می باشند . شیرین کننده های مصنوعی از شکر خطرناک تر هستند و استفاده از آنها می تواند احتمال ابتلا به دیابت را تا 10 درصد بالا ببرد که درصد خیلی زیادی محسوب می شود . به همین دلیل است که افرادی دیابتی امروزه نسبت به گذشته بسیار بیشتر هستند . بر طبق تحقیقات باکتری های روده با جذب این شکر ها دچار تغییر در عملکرد می شوند و دیگر عملکرد سابقشان که کمک به هضم بوده است را از دست می دهند و در نتیجه افزایش وزن و بیماری های گوارشی افزایش پیدا می کند .

نوشیدنی ها گاز دار

یکی از غذا هایی که هرگز نباید بخورید ، نوشابه ها هستند . این ماده غذایی یکی از بدترین معضلات جامعه های امروزی محسوب می شوند . بر طبق تحقیقات انجام شده از هر 3 خانواده ، یک خانواده باید در هر وعده غذایی از نوشابه استفاده کند که این امر باعث می شود تا احتمال ابتلا به پوکی استخوان ، دیابت ، پوسیدگی دندان و بیماری های قلبی به شدت بالا برود . این نوشیدنی ها حتی از شکر های مصونعی نیز برای شما بیشتر ضرر دارند .

غذا های سرخ کرده

درست است که استفاده از غذا های سرخ کرده به یکی از بخش های زندگی ما تبدیل شده است ولی باید بدانید که این غذا ها جزو غذاهای ناسالم دسته بندی می شوند و استفاده از آنها باعث بروز بیماری های قلبی و یا نارسایی قلبی می شود . این غذا ها در روغن غوطه ور می شوند و به همین دلیل است که تنها پوسته انها سرخ می شوند ولی عمیقا پخته نمی شوند . بر اساس تحقیقات انجام شده استفاده از غذاهای سرخ شده با ابتلا به دیابت ارتباط مستقیم دارد .

غذا های کنسرو شده

متاسفانه در غذا های کنسرو شده از ماده ای به نام بیسفنول ای استفاده می شود . این ماده بسیار خطرناک است و می تواند باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطان شود . استفاده بیش از اندازه از غذاهای کنسرو شده باعث اختلالات هورمونی و ابتلا به چاقی نیز می شود . در بهترین حالت تنها می توانید یکباز از این غذا ها در طول یک هفته استفاده کنید . به‌علاوه، در مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۱۳ که در نشریه‌ی امریکایی اپیدمیولوژی به‌چاپ رسیده است، مشخص شد بین سطح بی‌.پی.ای موجود در ادرار کودکان و چاقی در خردسالی، رابطه‌ی مستقیمی وجود دارد. چاقی در سنین پایین یکی از دلایل بیماری‌های قلبی‌عروقی در جوانی است .

منبع : http://www.asandent.com

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

فواید دویدن

فواید دویدن در سلامت و جوانی انسان

علاوه بر پیاده روی که برای بدن بسیار مفید است نباید از خواص دویدن غافل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *