سرخط خبرها
خانه » سلامت » درمان سرطان پروستات با خوردن گوجه فرنگی

درمان سرطان پروستات با خوردن گوجه فرنگی

در این مطلب از سایت آسان دنت ما برای شما از نقش تغذیه در درمان سرطان پروستات صحبت می کنیم. امروزه به دلیل ماشینی شدن زندگی متاسفانه روند رشد سرطان پروستات افزایش پیدا کرده. پیشنهاد می شود برای پیشگیری و کنترل و درمان سرطان پروستات این مطلب را با دقت بخوانید.

نقش تغذیه و گیاهان دارویی در پیش گیری و کنترل و درمان سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات
تحقیقات نشان داده است که کلم بروکلی دارای ترکیبات شیمیایی شفا بخشی است به نام ایزوتیا سیانات که مصرف آن برای پیش گیری از سرطانی شدن سلولهای پروستات مؤثر است. در دانه سویا و فراورده های آن نظیر شیر سویا و پنیر سویا و غیره نیز به مقدار قابل ملاحظهای ترکیبات شیمیایی مفیدی است بنام جنی ستئین که از طریق جلوگیری از رشد رگ های خونی که خون، مواد غذایی و اکسیژن را به سلول های سرطانی می رسانند، مانع شده و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند. به علاوه استروژن موجود در سویا، برای جلوگیری از سرطان پروستات با ثبات رسیده است. مؤسسه تحقیقات در آمریکا در پایین آوردن ریسک ابتلا به سرطان پروستات، مصرف پنج بار میوه و سبزیجات و حبوبات همراه با تغذیه روزانه با در نظر گرفتن زمان مصرف میوه در روز، پیشنهاد داده است که مصرف زیاد فیبر در سبزیجات و حبوبات مانند لوبیا، باقلا و عدس و غیره موجب پایین امدن خطر ابتلا به سرطان پروستات و درمان سرطان پروستات می شود. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته شده، دارای خاصیت آنتی اکسیدان می باشد که در پروستات متمرکز شده و باعث جلوگیری از بروز سرطان پروستات می شود، تحقیقات متعددی نشان داده است که فراورده های سویا نیز در کاهش خطر سرطان پروستات در مردها مؤثر بوده است.

خانواده ی سبزیجاتی که بیشتر از تکثیر سلولهای سرطانی و رشد تومور جلوگیری می کند و به درمان سرطان پروستات کمک می کنند، عبارتند از مو سیر، تره فرنگی، پیازچه، کلم ایتالیایی، کلم قمری، کلم برگ، کلم پیچ بویژه گل کلم، ژنهای سرطانی را غیر فعال می کنند، و تا مرکبات دارای خاصیت ضد رشد تومور می باشند. مصرف چای سبز و پلی فنول موجود در آن به عنوان یکی از مؤثرترین عوامل جلوگیری کننده از سرطان پروستات شناخته شده است و حتی عده ای، کاهش چشمگیر و مشخص سرطان پروستات را در مردان ساکن شرق و جنوب شرقی اسیا، مصرف چای سبز فراوان توسط این مردان میدانند. مطالعات نشان داده اند، استفاده از جنی ستئین که از فلفل استخراج می شود، در موش ها باعث مهار رشد سلول های پروستات شده است.چاقی، ریسک سرطان پروستات را زیاد می کند، بنابراین به مردان چاق توصیه می شود تا با توجه به نقشی که کم کردن وزن، در کاهش سرطان پروستاتو درمان سرطان پروستات علاوه بر سایر مزایای ان دارد، سعی در کاهش وزن خود را داشته باشند

 

توصیه های بیشتر برای درمان سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات

برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات، مقدار مصرف گوشت قرمز و چربی حیوانی را کم کرده و به مقدار مصرف سبزیجات و میوه ها اضافه نمایید. چربیهای بازدارنده ی سلولهای سرطانی عبارتند از: روغن زیتون، روغن ماهی میتوانند مقدار تستوسترون را پایین بیاورند و موجب کم شدن عامل تولید سرطان شوند.  کورکومین همان ترکیبی است که رنگ زردچوبه از آن است، مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که این ترکیب، میتواند پیشرفت سرطان قولون را تا حدود ۹۹ درصد متوقف کند. همچنین به نظر میرسد که کورکومین توان بالقوه ی بالایی برای مقابله با اثرات سرطان پروستات و سینه و درمان سرطان پروستات دارد. از یک جهت، کورکومین را می توان به عنوان یک شیمی درمانی طبیعی به شمار آورد، چون توانایی آن را دارد که سلول های سرطانی را به صورت گزینشی نابود کند، بدون آنکه کاری به سلولهای طبیعی داشته باشد، باید توجه داشت که کورکومین و چای سبز به شدت یکدیگر را تقویت می کنند، پس مصرف توأم آنها برای مقابله با سلولهای .  ویتامین E علاوه بر محافظت از دستگاه قلبی عروقی، مخصوصاً برای کاهش میزان شیوع و کشندگی سرطان پروستات مؤثر بوده و توصیه شده است که روزانه ۶۰ واحد بین المللی مصرف شود. منابع غنی ویتامین E عبارتنداز: روغن جوانه ی گندم، دانه ی سویا، دانه ی کتان، گلرنگ، آفتاب گردان، بادام زمینی، ذرت، میوه ها، سبزیجات مانند موز، تمشک، گوجه فرنگی، بولاغ اوتی، اسفناج، کلم بروکلی، کلم قندی، کلم پیچ، خشکبار، غلات، برنج قهوه ای، بلغور گندم، جو  از منابع ویتامین E میباشند.

 

گوجه فرنگی مفید در درمان سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات

تحقیقات و بررسیهای به عمل آمده، نشانگر آن است. که مردانی که گوجه فرنگی یا رب یا سس آن را مصرف می کنند در مقایسه با افراد دیگری که این مواد را مصرف نمی کنند تا دو سوم کمتر به سرطان پروستات مبتلا میشوند. مردانی که طی هفته، ده بار گوجه فرنگی مصرف کنند با سرطان پروستات، خیلی کمتر روبه رو می شوند. این مردان در مقایسه با کسانی که هفته ای کمتر از دو بار گوجه فرنگی مصرف می کنند، ۳ درصد پخش سرطان در بدن آنان کاهش می یابد. دلیل این مسأله در خاصیت ضد اکسیدانت بودن گوجه فرنگی میباشد. در گوجه فرنگی ماده ای بنام لی کوپن وجود دارد که از پیر شدن سلولها در پروستات جلوگیری می کند. سس و رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خام و پخته حاوی مقادیر سرشار از لی کوپن هستند، ولی بدن انسان بدون حضور چربی نمی تواند لی کوپن را جذب کند. نوشیدن یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا خوردن گوجه فرنگی بدون سیس سالاد، لی کوپن جذب که در اندکی روغن پخته شده باشد، روز بعد از مصرف، میزان لی کوپن موجود در جریان خون را دو تا سه برابر می کند. اما کسانی که تنها آب گوجه فرنگی مینوشند، به دلیل عدم وجود چربی، مقدار افزایشی تا این حد نشان نمی دهند. با این حال مصرف گوجه فرنگی، با روغن زیتون و یا روغن ها، پختن گوجه فرنگی در اندک روغن و یا نوشیدن آب گوجهفرنگی با کمی پنیر، جذب لی کوپن را افزایش می دهد. در مجموع اگر گوجهفرنگی، با کمی روغن زیتون مصرف شود خیلی مفید خواهد بود.

 

منبع: http://www.asandent.com

(No Ratings Yet)
Loading...

همچنین ببینید

درمان سیاتیک

تمرینهای ساده ورزشی برای درمان سیاتیک

عصب سیاتیک طولانی ترین و قوی ترین عصب در بدن است که در صورت آسیب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *